PROTECCIÓ DE DADES

A l'efecte del que preveu la Llei Orgànica 15/99 i LSSICE 34/2002 de Protecció de dades de caràcter personal, pico.cat informa l'usuari de l'existència d'un fitxer automatitzat de dades personals creat per pico.cat sota la seva responsabilitat, amb la finalitat de realitzar el manteniment i gestió de la relació amb l'usuari, així com les tasques d'informació, formació i de les activitats relacionades amb aquests. Els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel.lació de les dades personals recollides per pico.cat podran ser exercitats pels Usuaris en qualsevol moment.

L'usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, reservant pico.cat el dret a excloure dels serveis registrats a tot usuari que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.

pico.cat es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de guardar-los, i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat d'acord amb el que estableix el Reglament de Mesures de Seguretat dels fitxers automatitzats amb dades de caràcter personal, aprovat per Reial Decret 994/99 de 11 de juliol.

SEGURETAT

Fem tot el possible per fer que pico.cat sigui un lloc segur, però no podem garantir-ho. Necessitem la teva ajuda per aconseguir-ho, el que implica els següents compromisos:

  1. No enviaràs ni publicaràs de cap altra manera comunicacions comercials no autoritzades (com a correu no desitjat) en pico.cat.
  2. No carregaràs virus ni codi maliciós de cap tipus.
  3. No publicaràs contingut que resulti feridor, intimidatori o pornogràfic, que inciti a la violència o que contingui nus o violència gràfica o injustificada.
  4. No realitzaràs cap acció que pogués desactivar, sobrecarregar o afectar el funcionament correcte de pico.cat, com, per exemple, un atac de denegació de servei.
  5. No facilitaràs ni fomentaràs la violació d'aquesta Declaració.

FOTOGRAFIES

Totes les fotografies que siguin posades a pico.cat per un usuari es consideraran propietat d'aquest usuari. En el cas que pico.cat consideri que una fotografia que es troba en aquest lloc constitueix una violació al seu dret d'autor o un altre dret de propietat intel lectual, pico.cat procedirà a retirar aquesta fotografia.

PROTECCIÓ DELS DRETS D'ALTRES PERSONES

Respectem els drets d'altres persones i esperem que tu facis el mateix.

  1. No publicaràs contingut ni faràs cap acció en pico.cat que infringeixi o violi els drets d'altres o que violi la llei d'alguna manera.
  2. Podem retirar qualsevol contingut o informació que publiquis a pico.cat si considerem que viola aquesta Declaració.
  3. Si retirem teu contingut a causa d'una infracció dels drets d'autor d'una altra persona i consideres que ha estat un error, tindràs la possibilitat d'apel·lar.

VÍDEOS

Tots el vídeos estan allotjats a Youtube.com i no ens fem responsables de la política de privacitat d'aquest lloc web. T'animem a que llegeixis les seves normes de privacitat.

ENLLAÇOS

En fer clic en alguns enllaços de pico.cat, és possible que et portin fora del nostre lloc web. No ens fem responsables de les polítiques de privacitat dels llocs web, i t'animem a que llegeixis les seves normes de privacitat.