Poques vegades hi ha hagut déus tan inseparables com Raijin i Fujin, tots dos pertanyents a la mitologia japonesa. Raijin és el déu del tro i del llamp i Fujin el déu del vent. Són amics inseparables encara que en més d'una ocasió s'han barallat. Raijin té forma de dimoni amb unes urpes molt llargues i té un gust culinari poc comú: es menja els melics dels humans. Encara avui en dia quan hi ha tempesta molts nens japonesos es tapen el melic amb les manetes. Els trons els produeix tocant "Taikos" una mena de tambors que l'envolten com podem apreciar en la imatge adjunta.
De Fujin expliquen que va fer un treball increïble: antigament la foscor ens envoltava completament, sempre era de nit. Però un dia Fujin provocar un enorme vendaval, emportant-se la foscor i fent que per fi es veiés el sol. Quan el vent és fort es diu que el provoca Fujin fent voltejar un enorme llençol que sempre porta a sobre. De fet a l'esquena té lligat un sac on guarda tots els vents.
Qui havia de dir que el 1992 aquests déus serien coneguts en el món occidental gràcies al popular joc d'acció "Mortal Kombat". A Raijin se li canviaria el nom pel de Raiden i continuaria vivint sobre els "núvols de tro" mentre que Fujin seria el creador de tornados mortífers. També apareixen en "Final Fantasy VIII", un dels videojocs més populars i tampoc podien faltar en nombrosos "mangas" com els del famós dibuixant Masashi Kishimoto.