Camille Flammarion (1842-1925), va ser un científic de renom i famós mundialment pels seus descobriments en astronomia i meteorologia. El seu llibre "L'Atmosfera i els grans fenòmens de la Naturalesa" ( 1905 ) va ser una obra indispensable per als estudiosos de la meteorologia en aquells anys . Un dels capítols més extensos és el dedicat al llamp. Fins i tot va publicar un altre llibre dedicat exclusivament a aquest fenomen . Explica moltes anècdotes , algunes d'elles , la veritat , poc creïbles . Els expliquem tres, l'última de les quals és més pròpia de "La Dimensió Desconeguda " . Les transcrivim tal com apareixen en el llibre :
“En 1838 a Vic -sur- Aisne durant una horrorosa tempesta tres soldats es van protegir sota un til•ler . Un llamp va caure en l'arbre i els matà instantàniament . No obstant això van seguir "en peu" . Els seus vestits estaven intactes . Un cop va passar la tempesta uns transeünts es van apropar a parlar i com que no van contestar, els van tocar i llavors van caure convertits en un munt de cendra.”
“El 29 de juny de 1869 l' alcalde de Pradette (Ariege ) es va aixoplugar sota un àlber. Va caure un llamp però va sobreviure . El curiós és que va quedar completament nu. Els vestits van quedar fets miques . Tan sols tenia posada una sabata.”
“Al doctor Gaultier de Claubry li va caure un llamp. Va sobreviure però es va quedar sense barba i no li va tornar a sortir . Dies després se li va inflar el cap fins a tenir una circumferència d'un metre i mig ...” Ho deixem aquí i que cadascú tregui les conclusions que vulgui.